1/5
New York Daily News screenshot 0
New York Daily News screenshot 1
New York Daily News screenshot 2
New York Daily News screenshot 3
New York Daily News screenshot 4
New York Daily News Icon

New York Daily News

Sethisto
Trustable Ranking IconMegbízható
1K+Letöltések
117MBMéret
Android Version Icon8.1.0+
Android-verzió
10.0.12(27-04-2024)Legújabb verzió
-
(0 Értékelések)
Age ratingPEGI-3
RészletekÉrtékelésekVerziókInfó
1/5

leírása New York Daily News

A New York Daily News valós idejű alkalmazással exkluzív, mélyreható beszámolónkat kaphatja az Ön számára legfontosabb történetekről, napközben frissítve hírszakadásként.


Megtalálja egyedülálló véleményünket a helyi New York-i hírekről, szórakozásról, sportról, bűnözésről, életmódról és egyebekről. Kövesse kedvenc sportcsapatait a Knicks, Jets, Giants, Mets, Yankees és Rangers teljes lefedettségével.


TISZTA TERVEZÉS ÉS BÁTOR JELLEMZŐK:


• Egész nap frissül a történetek fejlődésével

• Szakaszok közötti csúsztatás: Könnyedén böngészhet a szakaszok frontjain anélkül, hogy elhagyná az oldalát

• Készítsen személyre szabott hírcsatornát az Ön számára érdekes témák kiválasztásával

• Mentés későbbre: Mentse el a kötelezően elolvasott történeteket, fotókat és videókat arra az időre, amikor van ideje arra, hogy élvezze őket

• Maradjon tájékozott: Iratkozzon fel push értesítésekre, hogy a legfrissebb híreket az újságszobánkból személyre szabható témák listáján kaphassa

• Offline olvasás: Tartalom letöltése és olvasása offline módban

• Testreszabhatja a betűméretet az optimális olvashatóság érdekében


FELIRATKOZÁS RÉSZLETEK:


• Ha Ön jelenleg a nydailynews.com digitális előfizetője, jelentkezzen be e-mail címével és jelszavával, hogy korlátlan hozzáférést kapjon az alkalmazás tartalmához. Ha Ön jelenleg nyomtatott előfizető, aktiválja fiókját a nydailynews.com/activate címen, hogy korlátlan hozzáférést kapjon az alkalmazáshoz, mielőtt bejelentkezne az alkalmazásba.

• E-ÚJSÁGI FELIRATKOZÓK: Ha feliratkozott e-Újságunk böngészőben megnyíló webes változatára, és már aktiválta hozzáférését weboldalunkhoz és alkalmazásunkhoz, egyszerűen bejelentkezhet az alkalmazásba e-mail címével és jelszavával. Ha még nem aktiválta hozzáférését más digitális platformjainkhoz, látogasson el a nydailynews.com/activate oldalra, hogy korlátlan web- és alkalmazáshozzáférést kapjon, mielőtt bejelentkezne az alkalmazásba. Ha feliratkozott eNewspaper mobilalkalmazásunkra, és a Google Play Áruházon keresztül fizet, akkor az előfizetés önálló, és nem tartalmazza a valósidejű híralkalmazás vagy a nydailynews.com hozzáférését; Kérjük, iratkozzon fel a nydailynews.com/subscribe weboldalra, hogy korlátlan hozzáférést kapjon a webhelyhez és a valós idejű alkalmazáshoz. Ha bármilyen kérdése van, forduljon a customerservice@nydailynews.com webhelyhez.

• Nem előfizetők, töltse le az alkalmazást, hogy havonta 5 ingyenes történetet élvezhessen. A teljes hozzáférés érdekében próbáljon ki egy hónapos korlátlan digitális hozzáférést a valós idejű alkalmazáshoz, a nydailynews.com oldalhoz és az e-Hírlapunk internetes változatához; akkor csak havi 19,99 dollár. Ügyeljen arra, hogy regisztrációt hozzon létre az alkalmazásban, így bejelentkezhet a webhelyre és az e-újságba, amikor webböngészőben látogatja meg őket. Az e-Újság mobilalkalmazás-verzióhoz külön előfizetés szükséges.

• Előfizetésed minden hónapban automatikusan megújul, kivéve, ha az automatikus megújítást a Fiókbeállítások között legalább 24 órával az aktuális időszak vége előtt kikapcsolják.

• Az Ön számláján 19,99 USD-t kell fizetni a megújításért, az aktuális időszak vége előtt 24 órán belül.

• Az aktuális előfizetés lemondása az aktív előfizetési időszak alatt nem megengedett

• Adatvédelmi irányelveinket itt olvashatja el: http://www.tronc.com/privacy-policy/

• Szolgáltatási feltételeinket itt olvashatja el: http://www.tronc.com/central-terms-of-service/

• Az előfizetéssel kapcsolatos kérdések, ideértve a nydailynews.com internetes hozzáférésének hozzáadását vagy eltávolítását az alkalmazáshoz való hozzáférésből, az Ügyfélszolgálathoz irányíthatók: customerservice@nydailynews.com.


MŰSZAKI SEGÍTSÉG ÉS SEGÍTSÉG:


Ha bármilyen kérdése van az alkalmazás működésével kapcsolatban, hasznos visszajelzést szeretne adni, vagy összeomlik vagy lefagy a frissítés telepítése után, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a customerservice@nydailynews.com címen. Az ügyfélszolgálatunknak küldött gyors e-mail segít fejlesztőinknek a problémák gyorsabb azonosításában és megoldásában. Keményen dolgozunk azért, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy a legjobb tapasztalattal rendelkezik alkalmazásunk használatával.

New York Daily News - 10.0.12 verzió

(27-04-2024)
Egyéb változatok
Mi újságMaintenance

Még nincs vélemény vagy értékelés! Ha te szeretnél lenni az első,

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Jó app garanciaEz az alkalmazás átment a vírus- malware és egyéb ellenőrzéseken, és nem tartalmaz semmiféle veszélyforrást.

New York Daily News - APK információ

APK verzió: 10.0.12Csomag: com.freerange360.mpp.NYDN
Android kompatibilitás: 8.1.0+ (Oreo)
Fejlesztő:SethistoÜzletszabályzat:http://www.tronc.com/privacy-policyEngedélyek:41
Név: New York Daily NewsMéret: 117 MBLetöltések: 0Verzió: : 10.0.12Megjelenési dátum: 2024-04-27 07:56:28Min képernyő: SMALLTámogatott CPU: x86, x86-64, armeabi, armeabi-v7a, arm64-v8a
Csomag ID: com.freerange360.mpp.NYDNSHA1 aláírás: 99:12:7A:2A:A4:DA:E7:3A:82:E6:20:FF:8D:4F:03:BE:BA:AF:AC:4EFejlesztő (CN): James SandlinSzervezet (O): freerange360Helyi (L): PortlandOrszág (C): USÁllam/város (ST): OR

New York Daily News legújabb verziója

10.0.12Trust Icon Versions
27/4/2024
0 letöltések117 MB Méret

Egyéb változatok

10.0.8Trust Icon Versions
9/4/2024
0 letöltések117 MB Méret
10.0.0Trust Icon Versions
14/1/2024
0 letöltések117 MB Méret
8.7.3Trust Icon Versions
20/11/2023
0 letöltések117 MB Méret
8.7.2Trust Icon Versions
6/11/2023
0 letöltések117 MB Méret
8.7.1Trust Icon Versions
30/10/2023
0 letöltések117 MB Méret
8.7.0Trust Icon Versions
12/6/2023
0 letöltések30 MB Méret

Appok ebben a kategóriában

Ami még tetszhet...